מן העיתונות

אנחנו לא לוקחים מילים חמות
כמובנות מאליהן. הן נותנות לנו את
הגושפנקא שאנו עושים את הדבר הנכון,
מלאים בשמחה ובעשיה.

מן העיתונות

אנחנו לא לוקחים מילים חמות
כמובנות מאליהן. הן נותנות לנו את
הגושפנקא שאנו עושים את הדבר הנכון,
מלאים בשמחה ובעשיה.

7.10.19

“חוץ מנתחי בשר מובחרים, תמצאו כאן גם את אהרוני מחלק טיפים ומתכונים, לפעמים”

23.10.19

“זיהו את הוואקום שיש בשכונה בכל הקשור לבשר טרי, והחליטו להרים את הכפפה”

24.10.19

“בקצביה ניתן למצוא מבחר רחב של
סוגי בשרים - כולם מקומיים”

18.11.19

“כל מה שצריך להשלמת הבישול נמצא מסביב:
יין, תבלינים, שימורים, חמוצים וספרי בישול
של המאסטר שנמצא בחנות כמעט כל יום,
נותן טיפים ומתמסר לסלפי.”

5.10.20

”תושבי רמת אביב יהנו גם מפיצ׳ר חדש –
עוף בגריל שנצלה מדי יום ויתכן שבעקבותיו
יגיעו גם נתחים צלויים נוספים כמו רוסטביף וברווזים.“

5.10.20

”הכנתי מרק עוף עם קניידלך ענק. לאחר מכן כתבתי בפייסבוק,
לפיו מי שרוצה מרק עוף עם קניידלך שיבוא עם סיר,
כפפות ומסכה. היה פה תור וחילקתי מלא מרק. העיקר שאני אבשל משהו גדול“

8.6.21

”מאחז אהרוני: השף הוותיק וילדיו ממציאים מחדש את אומנות הבשר“

21.6.21

”אחרי הצלחת הקצבייה, השף ישראל אהרוני
פותח עם בנו אורי מקום שנותן כבוד לעוף הצלוי,
וממשיך את התעוררותו המחודשת של רחוב שינקין בתל אביב“

21.6.21

”אין עוף אסייתי צלוי כזה בארץ.
אני משתמש בעופות גדולים שמושרים לילה שלם
כדי שיהיו עסיסיים ואני צולה אותם עם מדידת
טמפרטורה פנימית כדי שיהיו מוכנים הכי עסיסיים שרק אפשר“

22.6.21

”אחד הרחובות הכי תל-אביביים שיש
מקבל חיזוק קולינרי נוסף בדמות רוטיסרי סקסי וסנדביץ' סקסי עוד יותר“

22.6.21

”עוף זה בייסיק? לא כשהוא פוגש את ידי הזהב של אהרוני“

24.6.21

”השף ישראל אהרוני פותח רוטיסרי בשינקין ומחזיר לה את האנרגיה האבודה“

26.6.21

”החיבור הזה של השף - לרחוב, לעסקים ולאנשים,
האיר עכשיו את המאסטר מחדש, ונראה שאהרוני בשיאו: עם שתי תוכניות בישול פופולריות בפריים טיים,
עם חופש יצירה בעסקים ובלי מסעדה שצריך לדאוג לה. “

27.6.21

”כל התקשורת עפה על העוף של ישראל אהרוני בשינקין.
אבל אנחנו אשכרה טעמנו אותו. והוא טעים. רק שהסיפור האמיתי כאן
הוא בכלל הקרב על תואר הכריך הכי טוב בעיר - והקרב הזה נפתח מחדש“