שיפודי פרגיות בשלושה סוגי תיבול מהחנות

קילו פרגיות עוף מנוקות וחתוכות. מחלוקות לשלושה חלקים.

 

חלק ראשון.

-מערבבים 4 -5 כפות "תבלין אהרוני" עם רבע כוס שמן זית, יוצקים על הפרגיות ומערבבים היטב. מניחים לזה לעמוד כשעה

חלק שני.

-מערבבים את הפרגיות עם 4 כפות שמן זית ומלח. מוסיפים 2-3 כפות תבלין "ראס אל חבשוש" מערבבים היטב ומניחים לזה לעמוד כשעה.

 

חלק שלישי

-מערבבים את הפרגיות עם 4 כפות שמן זית ומעט מלח ומערבבים עם תבלין "עוף יווני" ומניחים לזה לעמוד שעה.

-משפדים את כל הפרגיות.

-צולים על על מחבת חמה (עם או בלי שיופודים) או על מנגל.