שיפודי פרגיות בשלושה סוגי תיבול מהחנות
קילו פרגיות עוף מנוקות וחתוכות. מחלוקות לשלושה חלקים.
חלק ראשון.
-מערבבים 4 -5 כפות "תבלין אהרוני" עם רבע כוס שמן זית, יוצקים על הפרגיות ומערבבים היטב. מניחים לזה לעמוד כשעה
חלק שני.
-מערבבים את הפרגיות עם 4 כפות שמן זית ומלח. מוסיפים 2-3 כפות תבלין "ראס אל חבשוש" מערבבים היטב ומניחים לזה לעמוד כשעה.
חלק שלישי
-מערבבים את הפרגיות עם 4 כפות שמן זית ומעט מלח ומערבבים עם תבלין "עוף יווני" ומניחים לזה לעמוד שעה.
-משפדים את כל הפרגיות.
-צולים על על מחבת חמה (עם או בלי שיופודים) או על מנגל.